Skip to main content

Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό όσο τηρεί τις «κόκκινες γραμμές», λέει ο Παναγιωτόπουλος

Η ΝΔ στέκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι σέβεται τις «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, διευκρίνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας εμμέσως στα όσα είχε δηλώσει
Η ΝΔ στέκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι σέβεται τις «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, διευκρίνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας εμμέσως στα όσα είχε δηλώσει ένα 24ωρο νωρίτερα ο Δ. Αβραμόπουλος.

Ο πρώην υπουργός, είχε τονίσει μιλώντας στη συνδιάσκεψη των γυναικών του κόμματος: «Είναι για όλους μας ώρες εθνικής ευθύνης. Καλούμαστε όλοι, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύχομαι πραγματικά, γιατί αυτό δηλώνει το πώς βλέπουμε εμείς στη ΝΔ τα πράγματα, ο πρωθυπουργός να πετύχει για λογαριασμό όλων μας. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε και είμαστε όλοι μαζί»

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, αρκεί να τηρεί τις εθνικές κόκκινες γραμμές στα θέματα των σχέσεων με την Τουρκία, το Κυπριακό και την πΓΔΜ.

Ο ίδιος κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στους μετανάστες, λέγοντας ότι, εάν ψηφιστεί, η Ελλάδα θα γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες παράνομους μετανάστες.