Skip to main content

Στηρίζουν Νοτοπούλου οι «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο«

Όπως αναφέρουν «η Κατερίνα Νοτοπούλου συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά για τη συνάντηση των προοδευτικών δυνάμεων στην αυτοδιοίκηση».

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των «Σοσιαλιστών για την πρόοδο» είχε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επικεφαλής της παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ» στο πλαίσιο των επαφών της για μια προοδευτική συμμαχία για τον δήμο Θεσσαλονίκης υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι προχωράει «μαζί με ανθρώπους που διαμορφώνουν μια ευρύτερη συμπαράταξη και συμμαχία όλων των δυνάμεων με προοδευτικό προσανατολισμό που θέλουν μια πόλη ανοιχτή που θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν των υπεξαιρέσεων, των ρουσφετιών και της καθήλωσης σε έναν ρόλο που δεν της αξίζει».

«Τα μηνύματα μιας ευρείας συμπαράταξης των δυνάμεων που διεκδικούν να εφαρμοστεί ένα προοδευτικό σχέδιο πολύπλευρων δράσεων για την Θεσσαλονίκη είναι πλέον νικηφόρα» τονίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η διαχρονικά αταλάντευτη διαδρομή μας στον προοδευτικό χώρο και η πολιτική μας αφετηρία που τροφοδοτείται από τις αρχές του σοσιαλιστικού κινήματος, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμούς και απουσίες από τις διεργασίες που αφορούν τα περιεχόμενα της ανάπτυξης και τη συγκρότηση των κοινωνιών με συνοχή , αλληλεγγύη και δημοκρατία», ανέφεραν από την πλευρά τους Οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο» μετά τη συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο» συμμετέχουν και συνειδητά συμβάλλουν στη συγκρότησης της μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με συνάντηση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τις τοπικές κοινωνίες ,τη χώρα και την Ευρώπη.

«Στο πλαίσιο αυτό και μετά τη συνάντηση που είχαμε με την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού που εκπροσωπεί, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός «Θεσσαλονίκη Μαζί» συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορούν να συναντηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις και στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Στηρίζουμε την υποψήφια  Δήμαρχο κ Νοτοπούλου Κατερίνα  και τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Μαζί» για να πάμε μπροστά , για να μη επιστρέψει και πάλι η πόλη στην εσωστρέφεια ,τον οικονομικό μαρασμό και την απομόνωση», σημειώνουν οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο».

Στη συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της συμμετείχαν, ο πρώην βουλευτής Χάρης Τσιόκας, ο πρώην ΓΓ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Χαλβατζόγλου, ο Παναγιώτης Δαδούδης  στέλεχος επιχειρήσεων , ο Νομικος Μάριος Τάσσης  , ο οικονομολόγος Σπύρος Δερμιτζάκης, η Ζηκοπουλου Ηλέκτρα – Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΕΜΔΥΔΑΣ Τ. Ε.  , ο Παπαμίχος Γιάννης - Δημοσιογράφος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Παύλος Ατματζίδης και το στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνδικαλιστής Λάζαρος Γιουρτζίδης.