Skip to main content

Στηρίζουν Θεοδωρίδη οι παίκτες του Αγροτικού: Κύριος με Κ κεφαλαίο

Οι παίκτες των «σταχυοφόρων» έκαναν έκκληση και στον κόσμο της ομάδας του Ευόσμου προκειμένου να είναι κοντά στηρίζοντας τον σύλλογο

Την στήριξή τους προς το πρόσωπο του Ηλία Θεοδωρίδη εξέφρασαν με επίσημη τοποθέτησή τους οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα.

Παράλληλα, οι παίκτες των «σταχυοφόρων» έκαναν έκκληση και στον κόσμο της ομάδας του Ευόσμου προκειμένου να είναι κοντά στηρίζοντας τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα συμφωνούν με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από μας τον σύλλογο πριν έρθουν τα αδέρφια Θεοδωρίδη.

Με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης του προέδρου, κ. Ηλία Θεοδωρίδη, οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα θέλουμε να δηλώσουμε δημόσια τη στήριξή μας προς το πρόσωπό του, γνωρίζοντας τις προσπάθειες, που έχει κάνει.

Πρόθεση μας με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν είναι να πάρουμε θέση στην κόντρα με τον Ερασιτέχνη, αλλά να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό για την απόφαση αποχώρησης του προέδρου και μεγαλομετόχου.

Είναι κρίμα να φύγει από το ποδόσφαιρο ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, ο οποίος παρέχει όλα τα εχέγγυα σ’ έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ζητάμε από τον κόσμο του Αστέρα να στηρίξει την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, γιατί ο Αγροτικός Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο».