Skip to main content

Στις 10 Οκτωβρίου το πρώτο τζάμπολ στη Basket League

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί, όπως έγινε γνωστό, στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το Super Cup θα διεξαχθεί στις 23-4 Σεπτεμβρίου.

Την απόφαση να οριστεί το εναρκτήριο τζάμπολ της Basket League για το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, την Πέμπτη (27/8).

Η κλήρωση για την κανονική περίοδο της σεζόν 2020-21 θα διενεργηθεί την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου. Όπως ορίστηκε, το Super Cup θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Προμηθέα Πατρών και του Περιστερίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Για τη σεζόν 2021-22 μετατίθεται το θέμα της έξτρα εγγυητικής επιστολής που πρέπει να καταβάλλουν οι ομάδες (140.000 ευρώ) και της δεσμευτικότητας των αποφάσεων της υπό σύσταση Επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ. Καθώς το νομοσχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται η έξτρα εγγυητική και η δεσμευτικότητα των αποφάσεων της Επιτροπής αδειοδότησης, θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παράμετροι θα τεθούν σε ισχύ από την αγωνιστική περίοδο 2021-22.