Skip to main content

Στις 10 πιο «value for money» μεταγραφές της Ευρώπης ο Κουλούρης!

Η γνωστή αγγλική εφημερίδα «Guardian» εξήρε τον Σκυδραίο άσο της Τουλούζ συμπεριλαμβάνοντας τον στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας.

Τις 10 πιο «value for money» μεταγραφές της Ευρώπης παρουσίασε η «Guardian» συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη από την Τουλούζ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αγγλική εφημερίδα εξήρε τον Σκυδραίο άσο που το καλοκαίρι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «μωβ» που με τη σειρά τους δαπάνησαν 3.5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής ο 23χρονος διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί βασικός και στα 4 παιχνίδια της γαλλικής ομάδας στη Ligue 1 (3 φορές μάλιστα έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο ενώ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν αντικαταστάθηκε στο 60') έχοντας απολογισμό δύο γκολ και μίας ασίστ.

Χαρακτηριστικά, η «Guardian» κατέταξε τον Κουλούρη στην 4η θέση της σχετικής λίστας και για τον περσινό πρώτο σκόρερ της Super League αναφέρει:

«Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος την ελληνικό τίτλο. O Κουλούρης ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 19 γκολ ενώ ήταν δανεικός στον Ατρόμητο. Το προϊόν των ακαδημιών (του ΠΑΟΚ) έμοιαζε να ενισχύει τις επιλογές των πρωταθλητών αλλά η Τουλούζ άρπαξε τον παίκτη που είχε μία εξαιρετική σεζόν (25 γκολ σε 35 αγώνες) πίσω του. Ο 23χρονος, που τιτλοφορήθηκε ως ο ''Έλληνας Μπενζεμά'' ξεκίνησε καλά στη Γαλλία, σκοράροντας στο ντεμπούτο του και προσθέτοντας ένα αξιοσημείωτο γκολ από αντεπίθεση κόντρα στην Αμιάν».

Aξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της λίστας δεσπόζει το όνομα του Ναμπίλ Φεκίρ που μεταγράφηκε από τη Λυών στη Ρεάλ Μπέτις ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Άγιαξ σε Νις) και Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ σε Πάρμα).