Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 33Ο THESSALONIKI INSURANCE CONFERENCE

Για 9η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται μία καινοτόμα συνάντηση για τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς της Μακεδονίας.

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference έρχεται για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς αποτελεί τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr οργανώνουν μία καινοτόμα συνάντηση για τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς της Μακεδονίας με μία πολυδιάστατη ατζέντα και μία ολιστική προσέγγιση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Το Κεντρικό Συνέδριο

Το κύριο συνέδριο με τον διακριτικό τίτλο Τ Η Ι Ν < προκαλεί τους επαγγελματίες του χώρου να σκεφτούν για τις ανάγκες του κλάδου και να οραματιστούν το επάγγελμά τους σε μία νέα δεκαετία. Καλεί επίσης, όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση να σκεφτούν τις δυνατότητες και τις προοπτικές της. Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου με υψηλού επιπέδου ομιλίες και εισηγητές θα προσεγγίσουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή με μία ανανεωμένη ματιά, όπως απαιτεί η νέα δεκαετία.

Ο ασφαλιστικός κλάδος καλείται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης των καταναλωτών αλλά και στην ενημέρωση των επιχειρηματιών. Ταυτόχρονα, οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες που ανοίγονται είναι ακόμη πιο μεγάλες και απαιτούν μια πιο διεξοδική ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα προϊόντα και τις τάσεις στην ασφαλιστική αγορά.

Στις τρεις ενότητες που θα δομούν το πρόγραμμα του συνεδρίου θα παρουσιαστούν νέα ασφαλιστικά προϊόντα, νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, το προφίλ του digital πλέον καταναλωτή και η συνακόλουθη ανάγκη για προσαρμογή των προϊόντων. Επιπλέον, οι νεοφυείς εταιρείες (start ups) θα φέρουν έναν αέρα καινοτομίας και αναπτυγμένης τεχνολογίας στο συνέδριο, καθώς διαθέτουν σημαντική θέση επιρροής στο μέλλον της διαμεσολάβησης.

Παράλληλες Παρουσιάσεις

Το  33rd Thessaloniki Insurance Conference θέλοντας να διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου ασφαλιστικού event της Β.Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά την περσινή απήχηση διατηρεί τις παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group έως 40 ατόμων και να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν τυχόν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες.

1st Insurance Career Day

Παράλληλα, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η 1st Insurance Career Day, κατά τη διάρκεια της οποίας, όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά και να ενταχθούν ως μέλη στην Ασφαλιστική Βιομηχανία θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους. Ιδιωτικά κολέγια, ασφαλιστικές εταιρείες και πανεπιστήμια μέσω ομιλιών και παρουσιάσεων θα μπορέσουν να δώσουν το στίγμα του επαγγέλματος και να κατατοπίσουν τους ενδιαφερόμενους για τις ευκαιρίες μετεκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης στο δύσκολο επάγγελμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να καταθέσουν βιογραφικά για την κάλυψη προσφερόμενων θέσεων εργασίας.

Το Ασφαλιστικό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να ενώνει τη φωνή όλων των ενώσεων και φορέων της χώρας σε μία εκπαιδευτική ημερίδα και ως εκ τούτου έχει τη στήριξη και την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.), της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.), του
Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.).

Τέλος, πλούσια δώρα τεχνολογίας, επιμόρφωσης και αναψυχής θα ευχαριστήσουν τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και την στήριξη σε κάθε συνέδριο που διοργανώνουν η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr.

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. 

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι και η Voria.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ