Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΝΕΟ AIRBUS ΤΗΣ SKY EXPRESS

Η νέα εποχή των Airbus A320neo της SKY express ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, με το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τις 14 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο της Airbus A320neo (SX- IOG), παρέλαβε σήμερα η SKY express, το οποίο και ξεκινά πτήσεις στις 14 Δεκεμβρίου 2020 με δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών η SKΥ express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας, μπαίνει σε μια νέα εποχή και αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η παραγγελία των έξι συνολικά ολοκαίνουργιων αεροσκαφών, που είναι η μοναδική πώληση του κολοσσού της Airbus για το 2020, έρχεται να συμπληρώσει τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας και να διευρύνει το πτητικό της έργο. Η νέα εποχή των Airbus A320neo της SKY express ξεκινά από την Θεσσαλονίκη, με το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τις 14 Δεκεμβρίου. «Με ανταγωνιστικούς ναύλους και ευέλικτες προσωποποιημένες υπηρεσίες, η εταιρεία προσφέρει νέες, ελκυστικές επιλογές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βορείου Ελλάδας» επισημαίνει η εταιρεία.

Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στο πτητικό έργο της εταιρείας θα ενταχθεί η πτήση Αθήνα - Ρόδος και άλλοι προορισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου IOGR, Ιωάννης Γρύλος δήλωσε: «Με τα δικά μας φτερά και τις δικές μας δυνάμεις, μεγαλώνουμε το στόλο μας, αυξάνουμε τους προορισμούς μας. Αλλάζουμε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ