Skip to main content

Στις 18 Μαρτίου τα εγκαίνια του καταστήματος Μασούτης στο Κολωνάκι

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αμερικής 11, στο Κολωνάκι. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Μασούτης θα γίνουν τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, στις 10.30.

Τη Δευτέρα, στις 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Μασούτης στο Κολωνάκι της Αθήνας, όπως είχε πρώτη αποκαλύψει σε ρεπορτάζ της η Voria (δείτε εδώ).

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αμερικής 11. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 10.30 το πρωί.

Με τη λειτουργία του νέου σημείου ο αριθμός των καταστημάτων της αλυσίδας στην Αττική θα φθάσει τα 56, εκ των οποίων τα 53 είναι από την εξαγορά της Προμηθευτικής και τα άλλα τρία νέα – τα δύο που ήδη λειτουργούν σε Γαλάτσι και Παλαιό Φάληρο και αυτό στο Κολωνάκι.

Το κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας, πέρα από τους προφανείς εμπορικούς λόγους, έχει και συμβολική σημασία για το γόητρο της Μασούτης, σε συνέχεια μάλιστα του νέου flagship καταστήματος που εγκαινιάστηκε στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος η εταιρεία αριθμεί, πανελλαδικά, 333 καταστήματα διαθέτοντας παρουσία σε Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Βόρειο Αιγαίο.