Skip to main content

Στις 20 και 21 Απριλίου το Ανοιξιάτικο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας

Το Bazaar που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, είναι μια εντελώς πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες.

Στις 20 και 21 Απριλίου και από τις 11:00 μέχρι 19:00 οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι.

Το Bazaar που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, είναι μια εντελώς πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν ρούχα, παιχνίδια, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, βιβλία, σπιτικά παρασκευάσματα, πασχαλινές λαμπάδες και πολλά άλλα.  Οι μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά σε διαδραστικά παιχνίδια, σε ειδικά εργαστήρια κατασκευών και χειροτεχνίας και σε  μουσικοχορευτικά σύνολα.  Επίσης, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές λιχουδιές  στο καφενείο, και να κερδίσουν πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά.



ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, είναι σωματείο για την ενίσχυση του έργου της εταιρίας «ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ» και στηρίζει την ίδρυση και λειτουργία του συμβουλευτικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες Πληροφορίες για την ΜΕΡΙΜΝΑ και το έργο της και στο www.merimna.org.gr