Skip to main content

Στις 20:30 ο τελικός του κυπέλλου - Αύριο το θέμα των προσκλήσεων

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε φιναλιστ θα ανακοινωθεί την Τρίτη, μετά από σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ορίστηκε η ώρα έναρξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ώρα διεξαγωγής του πολυσυζητημένου πλέον τελικού κυπέλλου, ενώ τόνισε ότι ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε ομάδα θα ανακοινωθεί αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με αντικείμενο συζήτησης τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων στον τελικό της 11ης Μαΐου (Ο.Α.Κ.Α., 20.30), ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. επανέλαβε στον Υφυπουργό την πάγια και τεκμηριωμένη θέση της Ομοσπονδίας οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται με την παρουσία φιλάθλων.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός επέμεινε στη διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και με μικρό αριθμό προσκλήσεων, επικαλούμενος «λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, οι οποίοι επιβάλλουν τη λήψη αυτής της απόφασης».

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε φιναλίστ θα ανακοινωθεί αύριο, μετά από σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στα γραφεία της Ε.Π.Ο., στις 12.00».