Skip to main content

Στις 22-24 Ιανουαρίου το 25ο ετήσιο συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Ιανουαρίου συνέδριο με θέμα την κλινική συλλογιστική και λήψη αποφάσεων.

Συνέδριο με θέμα το «Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης» διοργανώνει στις 22-24 Ιανουαρίου 2016, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών.

Οι εργασίες του συνεδρίου που  διεξαχθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βασιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα), στοχεύουν στο να καταδείξουν πως η αξιολόγηση και ο κλινικός συλλογισμός αποτελούν μια διαρκή διαδικασία καθ' όλη την διάρκεια αποκατάστασης του ασθενή. Με αυτό τον τρόπο η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του θα τροποποιήσει και θα προσαρμόσει την προσφερόμενη μορφή θεραπείας, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα δηλαδή η ταχύτερη αποκατάσταση του ασθενή.

Παράλληλα στο πλαίσιο του συνεδρίου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 12:00-13:15 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Η κοινωνία λέει την άποψή της για την Φυσικοθεραπεία» ενώ συντονίστρια αυτής θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Μάλιστα στη συζήτηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο πρώην μπασκετμπολίστας και υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας αλλά και πρώην ασθενείς, προκειμένου να περιγράψουν την εμπειρία τους και τα οφέλη της φυσικοθεραπείας.