Skip to main content

Στις 22 και 24 Ιουλίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων

Η καταβολή των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, για μισθωτούς συνταξιούχους του e- ΕΦΚΑ θα γίνει ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ

Στις 22 και 24 Ιουλίου, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ, θα γίνει η καταβολή των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, για μισθωτούς συνταξιούχους του e- ΕΦΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Στις 22 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι ο ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 1,3, 5, 7 και 9 και στις 24 Ιουλίου αυτοί των οποίων οι λογαριασμοί λήγουν σε 2, 4, 6, 8, 0.

Επίσης, στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αναφέρεται σε σχετικα εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΦΕΚ, απο τον Αύγουστο και εφεξής οι δικαιούχοι επικουρικών συντάξεων θα τις εισπράτουν την ίδια ημέρα με τις κύριες.