Skip to main content

Νέο τετ α τετ Ζέρβα με Μπουτάρη - Στις 26 Αυγούστου η ορκωμοσία

Το νέο σχήμα θα γνωστοποιηθεί πριν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου και των νέων δημοτικών συμβούλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου.

Τους φακέλους με όλες τις εκκρεμότητες για τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης θα παραδώσει ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στον διάδοχό του,

 Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η συνάντηση των δύο αντρών θα πραγματοποιηθεί, την ερχόμενη Παρασκευή, στο γραφείο δημάρχου.

Εν τω μεταξύ, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αναμένει και επίσημα το νομοσχέδιο από το υπουργείο Εσωτερικών με τις αλλαγές στον υπάρχοντα νόμο του «Κλεισθένη», σε ό,τι αφορά την κυβερνησιμότητα των δήμων και των Περιφερειών. Οι αλλαγές στον «Κλεισθένη» αναμένεται να καθορίσουν και το σχήμα στο οποίο θα καταλήξει ο κ. Ζέρβας για να διοικήσει τον δήμο από την 1η Σεπτεμβρίου.

Τα ονόματα πάντως και οι θέσεις που θα αναλάβουν στην επόμενη διοίκηση αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα, πιθανότατα, μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Το νέο σχήμα θα γνωστοποιηθεί πριν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου και των νέων δημοτικών συμβούλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου.

Στο δημοτικό συμβούλιο οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Στην προτελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν σήμερα νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα κάτσουν  στα έδρανα από την 1η Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών η Ιωάννα Κοσμοπούλου, ο Σάκης Τζακόπουλος και ο Μιχάλης Κούπκας. Για άλλη μια φορά την έναρξη της συνεδρίασης παρακολούθησε και ο Δρόσος Τσαβλής, ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.