Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σημερινή (22/02) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς αρχικά οι εκλογές είχαν καθοριστεί για τις 19 Μαρτίου.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου.

Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σημερινή (22/02) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς αρχικά οι εκλογές είχαν καθοριστεί για τις 19 Μαρτίου, ωστόσο, θα πραγματοποιηθούν οκτώ ημέρες αργότερα, είτε με την χρήση της τεχνολογίας, είτε με φυσική παρουσία.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Τέλος, έγινε δεκτό το αίτημα της Football League για παράταση του πρωταθλήματος έως τις 27 Ιουνίου 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Μετά την ψήφιση του Νόμου 4778/21, κι ενόψει της εφαρμογής των διατάξεών του, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2021 Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00πμ, είτε με χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (άρθρο 45, Ν.4778), είτε με φυσική παρουσία, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις ανάλογα με τα ισχύοντα εκείνη την εποχή μέτρα.

Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.

Γίνεται δεκτό το αίτημα της Football League για παράταση του πρωταθλήματος έως τις 27 Ιουνίου 2021.

Εγκρίνεται το αίτημα της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, στις 3 Ιουνίου 2021 με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες και στις 6 Ιουνίου 2021 με αντίπαλο την Τουρκία σε γήπεδο της Γερμανίας.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ