Skip to main content

Στις 28 - 30 Σεπτεμβρίου το Salonica Cannabis Expo 2018

Η έκθεση θα γίνει στο Porto Palace και θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, Έλληνες και ξένους εκθέτες, με πλούσια γκάμα προϊόντων.

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, που καλεί το κοινό στο Porto Palace, προκειμένου να μάθει όσα δεν ξέρει για το βοτάνι, αλλά και να γνωρίσει από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους. Σκοπός της διοίκησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι να έρθουν επίσης σε επαφή οι ασθενείς μεταξύ τους, αλλά και τα εγχειρήματα που λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα με τις εταιρείες που πρωτοπορούν στο εξωτερικό, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και τεχνογνωσία.

Περισσότεροι από 60 εκθέτες θα είναι εκεί, παρουσιάζοντας μία πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, είναι λίγα μόνο από όσα θα βρουν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo.

Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «προκειμένου να λύσουμε την όποια παρεξήγηση υπάρχει γύρω από το φυτό, σε μία σειρά ομιλιών, γιατροί κι ασθενείς θα μας ενημερώσουν για τα επιτεύγματα της θεραπευτικής κάνναβης, φορείς θα μας εξηγήσουν πως μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ιατρικά σκευάσματα και πως θα γίνουμε καλλιεργητές, επιχειρηματίες του χώρου θα μας μεταφέρουν την εμπειρία της νέας αυτής αγοράς κι ακτιβιστές θα μας μιλήσουν για το χθες, το σήμερα και το αύριο του φυτού».

«Ανακαλύψτε επίσης το ξεχασμένο κανναβουργείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έκλεισε μόλις την δεκαετία του '80, αλλά κι ένα Cannabis Business School!».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Salonica Cannabis Expo 2018

28-30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace  (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1η ΗΜΕΡΑ:

Παρασκευή 28/9

12.00 – 22.00

2η ΗΜΕΡΑ:

Σάββατο 29/9

11.00 – 22.00

3η ΗΜΕΡΑ:

Κυριακή 30/9

11.00 – 21.00

Βρείτε μας στο διαδίκτυο :

SALONICA CANNABIS EXPO 2018 : www.salonicacannabisexpo.com

FB Page: Athens Cannabis Expo

FB Page Event: Salonica Cannabis Expo

Use our hashtag: #salonicacannabisexpo
 
H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από τη VIVA.