Skip to main content

Στις 50.000 έφτασαν ήδη οι παραγγελίες για το νέο Opel Insignia

Ποια τα προσόντα του νέου Opel Insignia που έχει ήδη κατακτήσει πάνω από 50.000 πελάτες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη

του Νίκου Χριστόπουλου

Εξαιρετική συνδεσιμότητα και ενημέρωση/ψυχαγωγία, υψηλή επίπεδο άνεσης με άριστη ορατότητα και εντυπωσιακή σχεδίαση – αυτά είναι μερικά από τα προσόντα του νέου Opel Insignia που έχει ήδη κατακτήσει πάνω από 50.000 πελάτες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη. Οι τρέχουσες παραγγελίες ξεπερνούν κατά πολύ κάθε προσδοκία της Opel παρά το ότι η παραγγελιοληψία για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου και το κορυφαίο μοντέλο έφτασε στα καταστήματα των Διανομέων σε πολλές μεγάλες αγορές μόλις στα τέλη Ιουνίου. Τώρα που άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά, οι πρώτες νίκες σε συγκριτικές δοκιμές διαδέχονται η μία την άλλη. Η επιτυχία επιβεβαιώνεται και από τις παραγγελίες των διαφόρων συστημάτων και στοιχείων εξοπλισμού. Ένα υψηλό ποσοστό πελατών παραγγέλνει το κορυφαίο μοντέλο με το ευφυές σύστημα πλοήγησης Navi 900 IntelliLink, εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από το AGR, ή τη νέα γενιά προβολέων IntelliLux LED matrix, αποδεικνύοντας ότι το δόγμα της Opel να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες σε προσιτές τιμές έχει απήχηση στους πελάτες – το μέλλον ανήκει σε όλους.

Πρώτο στη λίστα επιθυμιών όλων σχεδόν των ιδιοκτητών Insignia είναι το Navi 900 IntelliLink – σχεδόν 9 στα 10 Opel Insignia έχουν ήδη παραγγελθεί με το κορυφαίο σύστημα infotainment. Έχοντας ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, διατίθεται με έγχρωμη χωρητική (capacitive) οθόνη αφής 8-ιντσών. Τα δεδομένα χαρτών καλύπτουν όλη την Ευρώπη και με το σύστημα Opel OnStar, προορισμοί προερχόμενοι από τον Σύμβουλο OnStar οι οποίοι αποστέλλονται εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής myOpel για smartphone μπορούν να λαμβάνονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον το σύστημα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης – η αρχική οθόνη μπορεί να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ‘αγαπημένα’, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν στο σύστημα infotainment στις ατομικές τους ανάγκες. Μπορούν να αποθηκεύονται μέχρι 60 αγαπημένα, συμπερ. ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεφωνικών επαφών.

Εξάλλου, το 70% των νέων Insignia παραγγέλνεται με εργονομικά πιστοποιημένα εμπρός καθίσματα AGR (Aktion Gesunder Rücken / Καμπάνια για πιο Υγιή Πλάτη) για υψηλό επίπεδο άνεσης. Εκτός από τις πολυάριθμες δυνατότητες ρύθμισης, τα εργονομικά εμπρός καθίσματα του νέου Insignia προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρικών ρυθμίσεων πλαϊνών μαξιλαριών και λειτουργιών μασάζ, μνήμης και εξαερισμού. Παρέχουν εξαιρετική άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και συνεχίζουν την παράδοση της Opel στα βραβευμένα και φιλικά προς την πλάτη καθίσματα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Μία από τις αξιοσημείωτες τεχνολογίες που οδηγούν την επιτυχία του νέου Opel Insignia είναι η νέα γενιά των καινοτόμων προβολέων Opel IntelliLux LED® matrix. Το 63% του κορυφαίου μοντέλου της Opel παραγγέλνεται με το καινοτόμο σύστημα. Στο Insignia, τη λειτουργία της μεγάλης σκάλας φώτων εκτελούν 32 τμήματα LED – διπλάσιος αριθμός σε σχέση με του Astra. Ο αυξημένος αριθμός τμημάτων LED επιτρέπει την προσαρμογή διαφόρων σχεδίων φωτισμού στις υπάρχουσες συνθήκες κυκλοφορίες με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς και ταχύτερες και ομαλότερες αλλαγές. Για βελτιωμένη ορατότητα οδηγώντας σε στροφές με μεγάλη σκάλα φώτων, οι μηχανικοί της Opel πρόσθεσαν μία πρωτοποριακή λειτουργία ενεργού φωτισμού στροφών στους προβολείς IntelliLux LED® matrix του νέου Insignia. Τέλος, ένας ειδικός προβολέας LED που βρίσκεται στη μονάδα μεσαίας σκάλας παρέχει πρόσθετο φωτισμό με ενεργοποιημένη τη λειτουργία της μεγάλης σκάλας σε εμβέλεια μέχρι 400 m.

Σε συνεργασία με το GONEWS