Skip to main content

Στις DETROP – OENOS αύριο οι Τσαυτάρης και Καράογλου

Την έκθεση θα επισκεφθούν αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, αλλά και ο Ολλανδός Πρέσβης, Jan Versteeg.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκθέσεις DETROP-OENOS στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή10 Μαρτίου, ενώ αύριο θα βρεθούν στους χώρους των εκθέσεων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, αλλά και ο Ολλανδός Πρέσβης Jan Versteeg.

Ο κ.Τσαυτάρης θα είναι ο οικοδεσπότης στην ημερίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα τα Προβιοτικά Τρόφιμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο, «Ι. Βελλίδης», ενώ στις 14:30 θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις των DETROP & OENOS.

Ο κ. Καράογλου θα επισκεφτεί την έκθεση στις 18:00 και θα περιηγηθεί στα περίπτερα, ενώ ο Ολλανδός Πρέσβης Jan Versteeg θα βρεθεί στο περίπτερο 13 (stand 60) της εταιρίας, «Chris Pirpiris Ltd» στις 14:00.

Οι εκθέσεις DETROP & OENOS, οι οποίες είναι ανοιχτές μόνο για επαγγελματίες, τελούν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου & Οίνου και της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας.

Παράλληλες εκδηλώσεις των εκθέσεων DETROP & OENOS:
 
Ημερίδες και Εκδηλώσεις
«Το Μέλλον των Ελληνικών Προϊόντων στο εξωτερικό-Ευκαιρίες Εξωστρέφειας»
«Ενέργειες προώθησης πωλήσεων των ελληνικών κρασιών στη Γερμανική αγορά»
Το 3ο Συμπόσιο Package & Label Design και τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας “Gold Label Awards 2013”
Οι εκδηλώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος-Ένωσης Ελλήνων Χημικών, του Συλλόγου για την Προστασία και την Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής, Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος κα..

«Επώνυμες» Γευσιγνωσίες
Με την κα. Νταϊάν Κόχυλα, η οποία θα μαγειρέψει συνταγές της Βορείου Ελλάδος με εκλεκτά προϊόντα, που θα προσφέρουν οι εκθέτες
Με αναγνωρισμένους σεφ, οι οποίοι θα δημιουργήσουν εξαιρετικά πιάτα, με βάση τα κρητικά προϊόντα
Το Γευστικό σαλόνι του ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ

Μοναδικές Εμπειρίες όπως:
Να δοκιμάσετε τα βραβευμένα κρασιά του 13ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 15 την Κυριακή 10 Μαρτίου
Να γνωρίσετε την κα. Τάρα Τόμας, δημοσιογράφο του Wine & Spirit, Νο 1 περιοδικό του κλάδου στην Αμερική, η οποία θα τιμηθεί στην τελετή Απονομής των Βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης
Να γευτείτε γαστρονομικές δημιουργίες στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που οργανώνεται από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων

Και πλήθος άλλων εκδηλώσεων που μπορείτε να δείτε εδώ.