Skip to main content

Στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ η Αντωνίου-Ενημερώθηκε για το business plan

Την κ. Αντωνίου υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΒΟ 2020, ο γενικός διευθυντής και ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Μετόχων.

Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΕΛΒΟ, στη ΒΙΠΕ Σίνδου, επισκέφθηκε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, προκειμένου να ενημερωθεί από τη νέα Διοικητική Ομάδα, που ανέλαβε την αναδιοργάνωση και αναμόρφωση της βιομηχανίας, για το business plan και τις προοπτικές, που δημιουργεί το αναπτυξιακό αυτό εγχείρημα για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και συνολικά την εθνική Οικονομία.  

Την κ. Αντωνίου υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. Orly Katsav, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Αγγελόπουλος, και ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Μετόχων στην Ελλάδα Βασίλης Καραγιάννης.

Όπως δήλωσε η επικεφαλής του γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού, «η Κυβέρνησή μας, το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Ανάπτυξης, αγκάλιασε την προσπάθεια ανασύστασης της πάλαι ποτέ ισχυρής Βιομηχανίας. Σήμερα, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα νέο, πιο ώριμο, ξεκίνημα. Η ανάπτυξη, που επιθυμούμε, προϋποθέτει συναντίληψη, συμπόρευση και συνέργειες. Αυτό το μοντέλο ακολουθούμε ως Κυβέρνηση και συνεχίζουμε!».