Skip to main content

Στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Νιγρίτας Σερρών ο Τζιτζικώστας

«Είμαστε σήμερα εδώ αφενός για να τιμήσουμε εκείνους που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι», δήλωσε ο Τζιτζικώστας.

Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νιγρίτας Σερρών συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, την Τομεάρχη Πολιτισμού Κατερίνα Περιστέρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Καριπίδη, ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατέθεσε στεφάνι, ενώ παρακολούθησε και τη μαθητική παρέλαση.

«Είναι σήμερα μια πολύ σημαντική μέρα για τη Νιγρίτα, το Δήμο Βισαλτίας, τις Σέρρες και τη Μακεδονία. Είμαστε σήμερα εδώ αφενός για να τιμήσουμε εκείνους που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι. Αφετέρου είμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα -και να θυμόμαστε πάντα- ότι οι Έλληνες μεγαλουργούμε μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Σήμερα η Ελλάδα βγαίνει στο ξέφωτο. Κι όλοι εμείς, ο καθένας με το δικό του ρόλο, έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να ξανακάνουμε την Ελλάδα μια ισχυρή χώρα και να βγάλουμε την κοινωνία μας οριστικά από την κρίση», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μετά το πέρας των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης.