Skip to main content

Στις εκθέσεις Σόφιας και Πάτρας η νομαρχία Δράμας

Σε δύο μεγάλες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετάσχει αυτή την εβδομάδα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας: στη μεγάλη διεθνή έκθεση της Σόφιας
Με δικό της περίπτερο, για πρώτη φορά, θα συμμετάσχει φέτος η Νομαρχία Δράμας στην  Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP, που φιλοξενείται για τρίτη χρονιά στην Πάτρα, από τις 26 έως τις 28 του μήνα.  Στην έκθεση αυτή, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας στοχεύει να αναδείξει και να προβάλει τις ιδιαιτερότητές της ως σημαντικού τουριστικού προορισμού, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλονται στο νομό για την προστασία του περιβάλλοντος.  Στο περίπτερο της Ν.Α. Δράμας θα φιλοξενηθεί και η Εταιρία Ανάπτυξης Εναλλακτικού Τουρισμού "Έκσταση" ν. Δράμας με τους εκπροσώπους της.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26/2, στις 7.30μμ, ενώ σ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για την παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς και των περιβαλλοντικών ευκαιριών για τον τουρισμό, με ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής. Επίσης, έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα  Περιβάλλον και Ανάπτυξη.
Μία μέρα νωρίτερα (25/2), εκπρόσωποι της Νομαρχίας Δράμας θα δώσουν για άλλη μία χρονιά το παρών στη μεγάλη διεθνή έκθεση της Σόφιας "HOLIDAY & SPA EXPO", που θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού της βουλγαρικής πρωτεύουσας έως και το Σάββατο. Η δραμινή συμμετοχή θα φιλοξενηθεί στο μεγάλο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κι αναμένεται –όπως και τα προηγούμενα χρόνια- να κεντρίσει το ενδιαφέρον δεκάδων τουριστικών αντιπροσώπων απ’ όλη την Ευρώπη.