Skip to main content

Στις επάλξεις οι οπαδοί του Ηρακλή

Στους δρόμους θα βρίσκονται και πάλι το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι του Ηρακλή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο για να εκφράσουν τον θυμό τους προς τη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης τ
Στους δρόμους θα βρίσκονται και πάλι το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι του Ηρακλή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο για να εκφράσουν τον θυμό τους προς τη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

«Κορυφώνονται» οι αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή από φίλους του συλλόγου, παράγοντες και ανθρώπους της ομάδας κατά την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα φέρει τον «Γηραιό» πιθανότατα στην Β’ εθνική του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν ξεκινάει ο δεύτερος εβδομαδιαίος «κύκλος» κινητοποιήσεων των φιλάθλων της ομάδας και την Τετάρτη θα υπάρξει νέα πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα, αφού με αυτό τον τρόπο οι φίλοι των «κυανόλευκων» θέλουν να ασκήσουν πίεση και να στείλουν τα μηνύματα τους προς πάσα κατεύθυνση που θέλει το κακό του «πολύπαθου» συλλόγου.

Μετά τη συγκέντρωση στο Ιβανώφειο οι διαδηλωτές θα ξεκινήσουν μια μεγάλη ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κι αυτή θα έχει τερματικό σταθμό τον Λευκό Πύργο, όπου θα υπάρξει οργανωμένη διαμαρτυρία για το σχέδιο εξόντωσης που εξυφαίνεται κατά της ομάδας.
Ο «Γηραιός» θα παρουσιαστεί ενιαίος, αφού στην πορεία θα δώσουν το «παρών» οργανωμένοι οπαδοί, φίλαθλοι, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του συλλόγου όλων των τμημάτων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης όπως και γονείς των αθλητών.

Από την πλευρά της, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα καταθέσει σήμερα την έφεση περιμένοντας να οριστεί δικάσιμος και θα πιέσει ώστε η απόφαση να παρθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο, δηλαδή μετά την έφεση θα οριστεί δικάσιμος και η Επιτροπή υποχρεούται να εκδώσει απόφαση εντός 10 ημερών.