Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Ο ΝΑΔΑΛ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων, ξεκίνησε να προπονείται στα γήπεδα της ακαδημίας του μετά από δύο μήνες λόγω του κορωνοϊού.

Η ισπανική κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεση της να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο τένις και ο Ράφα Ναδάλ δεν έχασε ούτε λεπτό και επέστρεψε στις προπονήσεις, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στη Μαγιόρκα.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων, ξεκίνησε να προπονείται στα γήπεδα της ακαδημίας του μετά από δύο μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ναδάλ επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά, αλλά μακριά  από τους μαθητές της ακαδημίας που περνάνε την καραντίνα εντός των εγκαταστάσεων. «Δύσκολη κατάσταση, αλλά προχωράμε», αρκέστηκε να δηλώσει ο Ισπανός τενίστας σε δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από την ακαδημία του.

Στο μεταξύ ο Ναδάλ, μαζί με τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια, του παγκόσμιου τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Αϊσάμ Ουλ Χακ Κουρέσι για να βοηθήσουν άπορες οικογένειες της πατρίδας του, το Πακιστάν. Ο Κουρέσι, που είχε μεγάλες επιτυχίες στο διπλό, ξεκίνησε μια καμπάνια για την ενίσχυση φτωχών οικογενειών και σε αυτή θα συμμετάσχει η θρυλική τριάδα του παγκόσμιου τένις, προσφέροντας προσωπικά αντικείμενα, που θα τεθούν σε διαδικτυακό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ