Skip to main content

Στις επιλογές του Σκίμπε για την Εθνική Ελλάδας ο Βέλλιος

Στην αποστολή του ομοσπονδιακού τεχνικού μας, Μίκαελ Σκίμπε, για τα δύο ερχόμενα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία συμπεριλήφθηκε ο Βέλλιος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού μας, Μίκαελ Σκίμπε, για τα δύο ερχόμενα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Mίκαελ Σκίμπε για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με το Μαυροβούνιο την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ επιπλέον πέντε διεθνείς θα ενσωματωθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την αναμέτρηση με την Ισλανδία την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο φαληρικό γήπεδο.

Στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού για τους δύο πρώτους αγώνες της Εθνικής Ομάδας μέσα στο 2016, περιλαμβάνονται τρεις παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην Εθνική Ανδρών. Πρόκειται για τους Απόστολο Βέλλιο, Θανάση Παπάζογλου, Μάριο Οικονόμου.

Αναλυτικά τα ονόματα των διεθνών για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο:

Καρνέζης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Φορτούνης, Πέτσος, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Καρέλης, Βέλλιος, Παπάζογλου.

Στην Εθνική θα ενταχθούν για τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία οι Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Πέλκας».