Skip to main content

Στο αυτόφωρο 11 Ρομά για τα επεισόδια στη Βέροια - Οι 4 δικάζονται την Πέμπτη

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άλλων επτά για εκτεταμένα επεισόδια στη Βέροια.

Χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά και δικογραφία σε βάρος άλλων επτά, πέρασαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας για τα εκτεταμένα επεισόδια που αναστάτωσαν το κέντρο της Βέροιας, το μεσημέρι της Κυριακής. Όλοι θα δικαστούν την Πέμπτη από το αυτόφωρο, ενώ οι συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Διαβάστε περισσότερα: Βέροια: Άγριος καβγάς μεταξύ Ρομά-Διέλυσαν εστιατόριο (vid)

Οι συνολικά 11 Ρομά ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στην άγρια συμπλοκή που μετέτρεψε σε Φαρ Ουέστ την περιοχή έξω από γνωστό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, όπως αναφέρει το protothema.gr μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες που έτρεχαν να γλιτώσουν από τις... ιπτάμενες καρέκλες, τα πιάτα, τα ποτήρια και τα ξύλα τα οποία εκσφενδόνιζαν εναντίον αλλήλων οι δυο αντιμαχόμενες ομάδες!

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τρίτη στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας με κατηγορίες για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και παρακώλυση συγκοινωνιών, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη.