Skip to main content

Στο αλλοδαπών για τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ο Φλωρίδης

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε το ποσό των 18.000 ευρώ, αλλά παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση λόγω των ταξιδιωτικών του εγγράφων.

Ο υποψήφιος επενδυτής για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης, που διανυκτέρευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, πλήρωσε το ποσό των 18.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στις ποινές που του είχαν επιβληθεί και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλέον δεν συνέτρεχαν λόγοι κράτησης του για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Αυτήν τη στιγμή, όμως, βρίσκεται στο τμήμα αλλοδαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ελέγχονται τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Το διαβατήριο, το οποίο έχει στην κατοχή του ο κ. Φλωρίδης, έχει λήξει το 2004 και το τμήμα αλλοδαπών βρίσκεται σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της Αθήνας από όπου και εκδόθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανανέωση. Αν ξεπεραστεί κι αυτό το πρόβλημα, αναμένεται η θέση απέναντι στην απαίτηση του Α.Σ ΠΑΟΚ να προσκομίσει εγγυητική αξίας 5. εκ. ευρώ, προκειμένου να του δοθεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.