Skip to main content

Vidavo:Στο περίπτερο Digital Greece με το Vidame και το Vida24 Tourism

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρία, να πληροφορηθούν για τα πετυχημένα έργα τηλεϊατρικής στην Ευρώπη κ.α.

Στο περίπτερο 12 θα βρίσκεται η VIDAVO κατά τη διάρκεια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο 12 θα αναπτυχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το θεματικό πάρκο καινοτομίας και τεχνολογίας Digital Greece, που οργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρία, να πληροφορηθούν για τα πετυχημένα έργα τηλεϊατρικής στην Ευρώπη που φέρουν την υπογραφή της και να ενημερωθούν για τον τρόπο αξιοποίησης των ηλεκτρονικών λύσεων που παρέχει σε υγεία και ευεξία σε επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εκπρόσωποι της εταιρίας θα συζητήσουν με επισκέπτες των κλάδων της αγοράς την εφαρμογή των δύο τελευταίων εμπορικών τεχνολογικών λύσεων:

- Τo «Vidame», μιας lifestyle εφαρμογής εκπαίδευσης σε τεχνικές mindfulness που βελτιώνει τις δεξιότητες αυτοδιαχείρισης προσω-πικών και επαγγελματικών στόχων. Το συγκεκριμένο προϊόν τεχνολογίας απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου του HR & business coaching.

- Το «Vida24 Tourism», μιας ολοκληρωμένης πρότασης που απευθύνεται σε παρόχους του τομέα τουρισμού για τη συνεχή παρακολούθηση της υγείας των τουριστών για μια ασφαλή διαμονή και  των προσωποποιημένων προγραμμάτων ευεξίας και φροντίδας που μπορεί να προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.