Skip to main content

Στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών το «Παιδί Τραύμα» για μία παράσταση

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 20:00 έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» το «Παιδί Τραύμα», με full band σχήμα.

Tο «Παιδί Τραύμα» έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 20.00, με full band σχήμα τραγουδώντας για όλα όσα έχει ζήσει.

Όπως επισημαίνεται, το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Τον Οκτώβρη του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», συνοδευόμενο από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων.
 
Τον Σεπτέμβρη του 2020 παρουσιάζει τον δεύτερο δίσκο του «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο». Το άλμπουμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία που συνελήφθη στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

«Το Παιδί Τραύμα έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών "Μάνος Κατράκης" και μας θυμίζει πως ποτέ δεν ήταν μόνο ένας, αλλά πολλοί. Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του και ανανεωμένη σύσταση, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από τα album "Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις" και "Θα Καταστρέψω τον Κόσμο", ενώ δε θα λείψουν οι μουσικές εκπλήξεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.