Skip to main content

Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα έσοδα του Voltάρω 2019

Το ποσό των 1.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Voltάρω 2019 παρέδωσε σήμερα στο Χαμόγελο του παιδιού ο κ. Γιουτίκας

Επιταγή αξίας 1.000 ευρώ παρέδωσε σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του «Voltάρω 2019», της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση, όταν δήμαρχοι, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, βετεράνοι αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών, έκαναν ποδήλατο προκειμένου να «προσφέρουν ενέργεια» στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τα παιδιά που περνούν δύσκολες ώρες, μετέφερε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ο κ. Γιουτίκας, στους ανθρώπους του Εθελοντικού Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πόλη, η Ι. Μακρή, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιουτίκα, για την υποστήριξη, τόσο την προσωπική του, όσο και της Περιφέρειας στις δράσεις του Οργανισμού.

Ο κ. Γιουτίκας, επισήμανε από την πλευρά του, ότι εκτός από το χρηματικό ποσό, μεταφέρει το μήνυμα υποστήριξης και τη διάθεση συνεισφοράς εκατοντάδων ανθρώπων στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».