Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΞΑΝΑ Η ΝΕΑΡΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Η κοπέλα μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και χθες το απόγευμα εγχειρίστηκε στα χέρια για να διορθώσεις τις στρεβλώσεις στα χέρια

Τη δική της μάχη για μια αξιοπρεπή ζωή συνεχίζει να δίνει η Μυρτώ που το καλοκαίρι του 2012 κακοποιήθηκε με απίστευτη αγριότητα στην Πάρο από τον Πακιστανό Άχμετ Βάκας.

Προχθές η Μυρτώ μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και χθες το απόγευμα εγχειρίστηκε στα χέρια με σκοπό να διορθώσει λίγο τις στρεβλώσεις στα χέρια της για να μην πονάει τόσο πολύ, ενώ οι γιατροί αποκλείουν την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μια χειρότερη κατάσταση απ΄αυτή που περίμενε. Τα χέρια της Μυρτούς δεν δούλευαν τόσο καιρό εξαιτίας των χτυπημάτων που είχε δεχτεί και η λειτουργικότητα που θα έχουν θα είναι πλέον πολύ μικρή. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και στο άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ