Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

Στελέχη της εταιρείας φυσικού αερίου και στελέχη της εταιρείας εμφιάλωσης μεταλλικού νερού υπέγραψαν σήμερα τη σύμβαση σύνδεσης του εργοστασίου.

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας εμφιάλωσης μεταλλικού νερού «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε», στον δήμο Θέρμης επισκέφθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λεωνίδας, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων, κ. Στεργιόπουλος Μιχάλης και στελέχη της εταιρείας, όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής, κ. Ευκαρπίδης Βασίλειος με τους συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης υπεγράφη η Σύμβαση Σύνδεσης του εργοστασίου με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Η έναρξη τροφοδοσίας των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας με φυσικό αέριο θα πραγματοποιηθεί έως τον Ιούνιο 2020 και η ετήσια κατανάλωση εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα ~ 200.000 Nm3.

Από την πλευρά του ο κ. Ευκαρπίδης, εξέφρασε την έντονη ικανοποίηση του για τη σύνδεση του εργοστασίου, τόνισε ότι η χρήση του φυσικού αερίου ενισχύει την οικολογική προσέγγιση της εταιρείας και τέλος αναγνώρισε τα οφέλη της εξοικονόμησης που επιφέρει το ενεργειακό αυτό καύσιμο.

Ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι «ο δείκτης διείσδυσης στις περιοχές της Αδείας ήδη ξεπερνά το 62% του πληθυσμού» και όπως ιδιαίτερα τόνισε «το σύνολο των βιομηχανιών στις περιοχές της Αδείας τροφοδοτείται από το δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στηρίζοντας την ανάπτυξη και μειώνοντας το ενεργειακό κόστος των ενεργοβόρων εταιρειών. Σήμερα, με την εφαρμογή των χαμηλότερων τιμολογίων διανομής, η βιομηχανική παραγωγή καθίσταται πιο ευέλικτη και πιο ανταγωνιστική στις συνθήκες της αγοράς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ