Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο δημαρχείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος - Συνάντηση με Ζέρβα (vid)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα τού είπε "καλέ μου φίλε, χαίρομαι που σας βλέπω ξανά"

Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδημάρχους υποδέχτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν θερμές ευχές.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής απευθυνόμενος στον κ. Ζέρβα τού είπε "καλέ μου φίλε, χαίρομαι που σας βλέπω ξανά" με τον δήμαρχο να απαντά "και εγώ χαίρομαι που σας βλέπω ξανά, πέρασαν 2,5 χρόνια, από την τελευταία φορά, από την ενθρόνισή σας".

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο γραφείο του Δημάρχου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να του δείχνει τον Θερμαϊκό αλλά και πίνακες που κοσμούν τον χώρο.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επισκέφτηκε το ΥΜΑΘ, όπου είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταυρό Καλαφάτη.