Skip to main content

Στο εκλογικό κέντρο του Ταχιάου αύριο ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να στείλει από το εκλογικό κέντρο ηχηρό μήνυμα στήριξης στον «γαλάζιο» εκλεκτό για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το εκλογικό κέντρο του «εκλεκτού» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου, στην Τσιμισκή, θα επισκεφθεί αύριο, στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επίσκεψή του ο κ. Μητσοτάκης θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Νίκο Ταχιάο και συσπείρωσης της κομματικής βάσης γύρω από την υποψηφιότητά του εν όψει εκλογών της Κυριακής, σε μια δύσκολη μάχη στην οποία υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που πρόσκεινται στην κεντροδεξιά.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται από απόψε στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του γαλάζιου υποψηφίου στις 11.00 το πρωί, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές στην Α' Προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Όπως σας ενημέρωσε από το πρωί η Voria.gr (δείτε περισσότερα εδώ), στη Νέα Δημοκρατία έχει σημάνει γενικός συναγερμός εν όψει της αυριανής συγκέντρωσης, με στόχο η ομιλία Μητσοτάκη να συγκεντρώσει υπερδιπλάσιο κόσμο σε σχέση με τη χτεσινή του κ. Τσίπρα.