Skip to main content

Ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση για Sports and IP στη Θεσσαλονίκη η ΕΣΗΜΕΤ

Τη διήμερη συνάντηση «REACH FOR GOLD. SPORTS and IP» θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι απόγονοι των Pierre de Coubertin - Δημήτριου Βικέλα.

O Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας – WIPO - έχει ανακηρύξει το 2019 έτος Αθλητισμού και Διανοητικής Ιδιοκτησίας – Sports and IP -, και η Θεσσαλονίκη γίνεται για την Ελλάδα επίκεντρο του εορτασμού με τη διεξαγωγή της διήμερης συνάντησης «REACH FOR GOLD. SPORTS and IP» και ο WIPO υποστηρίζει ήδη το event αυτό κάτι που αποδεικνύει την σοβαρότητα της εκδήλωσής.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν οι απόγονοι των Pierre de Coubertin και Δημήτριου Βικέλα, ο οποίος διετέλεσε και πρώτος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, και οι οποίοι θα συναντηθούν ξανά μετά από 125 χρόνια στην Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη συγκίνηση και θα τιμηθούν για την συνεισφορά τους αυτή.

Άλλωστε η επαναφορά των Ολυμπιακών Αγώνων ήτο αυτή που σηματοδότησε την ανάπτυξη του αθλητισμού, της αθλητικής βιομηχανίας και του Αθλητικού Δικαίου και συνεχίζει να την σηματοδοτεί.

Ο αθλητισμός έχει πλέον εξελιχθεί. Οι παγκόσμιες αθλητικές αξίες περιλαμβάνουν - την αριστεία, το σεβασμό και το fair play. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο που σημειώνεται στις τεχνολογίες μεταδόσεων και επικοινωνιών, οποιοσδήποτε και οπουδήποτε, μπορεί να παρακολουθήσει όλο το εικοσιτετράωρο, αγώνες και δράσεις των αγαπημένων αθλητών και ομάδων.

Ημέρα εκδήλωσης και απονομής βραβείων: 23/04/2019. Ημέρα workshops: 24/04/2019

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το διήμερο πρόγραμμα

Τοποθεσία: THE MET HOTEL - Θεσσαλονίκη

Επίσημος Διοργανωτής: ΈΝΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – www.esimet.gr

Επίσημος Συν-Διοργανωτής: ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος για τους δικηγόρους του συλλόγου στο event θα είναι ελεύθερη

Υπό την αιγίδα των: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, INTERNATIONAL CHAMBER OF COMMERCE-HELLAS, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, EUINIP Θερμές

Ευχαριστίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χρυσός Υποστηρικτής: ISDE LAW SCHOOL - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Υποστηρικτές διοργάνωσης :ELSA –THESSALONIKI, ΕΑΝΔιΘ

Υποστηρικτές Επικοινωνίας: ETHEMIS, LAWSPOT, SKYWALKER, STENTORAS, TV100 FM100

Επίσημη ιστοσελίδα διοργάνωσης για την Ελλάδα: www.worldipday.eu