Skip to main content

Νέα στοιχεία για το φονικό στην Περαία - Τον είχε σαν γιο της (vid)

Η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή, αφού η γυναίκα τον είχε σαν γιο της και είχε αναλάβει να μαγειρεύει και τον προσέχει

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή, αφού η γυναίκα είχε τον 24χρονο σαν γιο της και είχε αναλάβει να μαγειρεύει και τον προσέχει. Οι δύο τους σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο.

Το Σάββατο ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό από έξω για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση. Ήταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

Η γειτόνισσα μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όσα έζησε και είδε: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό, τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί, είπαν όσοι τους γνώριζαν και δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο 24χρονος θόλωσε και κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με ένα μαχαίρι, μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα. Ο 24χρονος ομολόγησε και συνελήφθη.

Για το περιστατικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και η αστυνομία.