Skip to main content

Αγωνία στο Κορδελιό για την εξαφάνιση της 47χρονης Βαΐας Οικονόμου

Η εξαφάνιση της 47χρονης μαθηματικού δηλώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου από την αδερφή της.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγες μέρες για την εξαφάνιση της 47χρονης Βαϊας Οικονόμου που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου.

Η εξαφάνιση της 47χρονης μαθηματικού δηλώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου από την αδερφή της, η οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικά το πρωί της 6ης Οκτωβρίου με την Βαΐα. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η Βαΐα είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο και με τη μητέρα της. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

«Τελευταία φορά που μίλησα με την αδερφή μου ήταν την Παρασκευή το μεσημέρι και η μητέρα μου μίλησε μαζί της, την Παρασκευή το βράδυ. Θα συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα  την εξάχρονη κορούλα της που τόσο πολύ λατρεύει. Η αδερφή μου είναι σε διάσταση με το σύζυγό της και έχει αυτός την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και σοβαρά. Η Βαΐα δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχε με την κόρη της στη Χαλκιδική και η αδερφή μου για κανένα λόγο δεν θα έχανε αυτή τη συνάντηση με το παιδί της. Αυτό είναι που μας κάνει και ανησυχούμε πολύ» είπε στο protothema.gr η αδερφή της αγνοούμενης.

Η 47χρονη μαθηματικός δεν ήρθε σε επαφή ούτε με τους μαθητές της στους οποίους παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητα της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, όπως και το αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να πήρε μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.