Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο η 11χρονη που έχασε την αδελφή της σε τροχαίο

Δυστύχημα στην Ημαθία: Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε η 11χρονη που παρασύσρθηκε με την αδελφή και τη μητέρα της από ΙΧ στην Παλαιόχωρα

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας η 11χρονη, η αδελφή της οποίας έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκαν πεζές μαζί με τη μητέρα τους, από ΙΧ αυτοκίνητο στην Παλαιόχωρα τις βραδινές ώρες χθες.

Διαβάστε σχετικά - Τραγωδία στην Ημαθία: ΙΧ παρέσυρε μητέρα με τα παιδιά της στην Παλαιόχωρα - Νεκρή 15χρονη

Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας αλλά, λόγως της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το κορίτσι, η αδερφή της οποίας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, νοσηλεύεται στην παιδοορθοπαιδική κλινική του Ιπποκρατείου, ενώ μετά τη μεταφορά της χειρουργήθηκε άμεσα. 

Η 11χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα στην κνήμη αλλά και στον θώρακα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματός της, αλλά η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σταθερή. Η ίδια παρακολουθείται τόσο από ορθοπαιδικούς όσο και από παιδοχειρουργούς.  

Να σημειωθεί ότι το όχημα που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο κορίτσια εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται από τις αρχές.