Skip to main content

Στον εισαγγελέα ο 46χρονος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού

Ο 46χρονος δράστης οδηγήθηκε, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης.

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 59χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό.

O 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, κρατείτο απο εχθές στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης  και το μεσημέρι οδηγήθηκε, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε θαμμένο στο χωριό Ανατολικό, 25 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. (Περισσότερα εδώ)

Ο δράστης της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Το πτώμα του θύματος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας του 59χρονου, αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Κατά την πολύωρη ανάκριση που ακολούθησε ο 46χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον κτηνοτρόφο και κατά τη διάρκεια συνάντησής τους λογομάχησαν με αποτέλεσμα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος κτηνοτρόφος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.