Skip to main content

Στο Καυτατζόγλειο το αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Η Αρωγή» και τη δημιουργία μιας νέας πτέρυγας που θα φέρει το όνομα του αξέχαστου τραγουδιστή.
Συναυλία προς τιμή του Στέλιο Καζαντζίδη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Μαρινέλλας. Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του λαϊκού ερμηνευτή, τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού θα ερμηνεύσουν, στο  Καυτατζόγλειο,  τραγούδια του Καζαντζίδη. Τις φωνές τους θα ενώσουν  η Μαρινέλλα, η Χαρούλα Αλεξίου, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Πασχάλης Τερζής.

Η μουσική αυτή παράσταση, τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής, εκτός από το μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, θα περιλαμβάνει και σπάνιο οπτικό υλικό με στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του.

Η πρώτη συναυλία, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα είχε μεν μεγάλη προσέλευση, αφού στο Παναθηναϊκό Στάδιο προσήλθαν περίπου 70.000 θεατές, αλλά άδοξο τέλος, αφού διακόπηκε λόγω βροχής.