Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο υπουργός Άμυνας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις εξελίξεις με τους θεσμούς.

Προγραμματισμένο ταξίδι στο Καζακστάν πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και γι’ αυτό είχε ζητήσει αναβολή της σημερινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή «για το περιεχόμενο των κρίσιμων συζητήσεων που η κυβέρνηση διεξάγει με τους εταίρους και δανειστές», την οποία προκάλεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αυτό διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, ο οποίος μετέφερε το αίτημα του κ. Καμμένου στην πρόσφατη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Όπως σημείωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξήγησε με πολύ αναλυτικό τρόπο στη διάσκεψη των προέδρων για ποιο λόγο δεν μπορούσε να μεταφερθεί για αργότερα η συγκεκριμένη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ