Skip to main content

Μητσοτάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του σεισμού αλλά και για την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έφθασε λίγο πριν τις 21:00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Θέλω για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό που κινήθηκε πολύ γρήγορα και ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά», ανέφερε λίγο μετά τις 21.00 και εξερχόμενος του Κέντρου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Αυτός ήταν ένας ακόμα σεισμός, θα γίνουν κι άλλοι στο μέλλον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό», σημείωσε. Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η δική μας δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό που ανταποκρίθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο περιστατικό».