Skip to main content

Στο κλειστό Ευόσμου η ομιλία Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές;

Η τελική απόφαση για τον χώρο της μεγάλης κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές δεν έχει ληφθεί ακόμη.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου, που φέρει το όνομα της Βούλας Πατουλίδου, προσανατολίζονται να κάνουν την κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, οι ιθύνοντες του κόμματος.

Η ομιλία της Παρασκευής 24 Μαΐου επρόκειτο να γίνει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το χώρο έκλεισε νωρίτερα το ΚΙΝΑΛ για την αντίστοιχη εκδήλωση με ομιλήτρια την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, με αποτέλεσμα να εξεταστούν άλλοι χώροι.

Σκέψη των κομματικών στελεχών ήταν να γίνει και για συμβολικούς λόγους η κεντρική εκδήλωση των ευρωεκλογών στη δυτική Θεσσαλονίκη. Έτσι έγιναν οι πρώτες διερευνητικές προσπάθειες.

Ανάμεσα στους χώρους είναι και το κλειστό «Βούλα Πατουλίδου», το ΔΑΚ Ευόσμου, που έχει και μεγάλη χωρητικότητα και καλή προσβασιμότητα και εκεί είχε γίνει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Η ερώτηση προς το Δήμο έγινε για την προετοιμασία και παραχώρηση του χώρου, όμως ακόμη δεν έκλεισε οριστικά, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες ή ώρες, ώστε να είναι όλα έτοιμα την Παρασκευή πριν τις κάλπες.

Όπως διευκρίνισαν στη Voria.gr κομματικά στελέχη, όλοι οι προτεινόμενοι χώροι για τη μεγάλη εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη, εξετάζονται και η απόφαση θα ληφθεί εγκαίρως. Σε πρώτη φάση, τόνισαν, έγινε διερεύνηση της διαθεσιμότητας, ώστε να γίνει η τελική και πιο κατάλληλη επιλογή.