Skip to main content

Στο κόκκινο η κίνηση σε Χαλκιδική - Ανοίγουν οι μπάρες στα Μάλγαρα

Κόκκινο χτύπησε η κίνηση σε περιοχές του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής λόγω της εξόδου των εκδρομέων. Ουρές και στα διόδια Μαλγάρων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί η έξοδος των εκδρομέων προς Χαλκιδική και Πιερία.

Αυτήν την ώρα με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα στο ύψος του Mediterranean Cosmos, λόγω σύγκρουσης δύο ΙΧ που σημειώθηκε νωρίτερα στο σημείο.

Η κίνηση των οχημάτων καλυτερεύει μετά τη Waterland, όπου ο δρόμος ανοίγει, ενώ η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο και αποκαθιστά την κυκλοφορία.

Ακόμη, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στα φανάρια της Γερακινής και της Νικήτης όπου έχουν σχηματιστεί ουρές, με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός για να ρυθμίσει την κατάσταση, ενώ μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα στο κομμάτι από τα Μουδανιά μέχρι την Ποτίδαια, στο λεγόμενο «ορφανό» χιλιόμετρο.

Ουρές παρατηρούνται και στα διόδια των Μαλγάρων και στα δύο ρεύματα. Σε λειτουργία βρίσκονται 13 ταμεία, 8 στο ρεύμα εξόδου και 5 στο ρεύμα εισόδου λόγω του όγκου των οχημάτων. Κατά διαστήματα ανοίγουν οι μπάρες προκειμένου για να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.