Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έπειτα από την εξέταση πολλών χώρων στη ΝΔ επέλεξαν η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές με ομιλητή τον πρόεδρο να γίνει στο λιμάνι

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τελικά αποφασίστηκε να γίνει η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Οι ιθύνοντες της ΝΔ αφού εξέτασαν αρκετούς χώρους, μετά τον αποκλεισμό του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης», λόγω ταυτόχρονης ομιλίας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, αποφάσισαν να γίνει η προεκλογική εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων εξετάστηκε το κλειστό Ευόσμου και το Παλαί Ντε Σπορ, όμως επιλέχτηκε ως καταλληλότερος ο χώρος του λιμανιού και μια ανοιχτή εκδήλωση κι όχι σε κλειστό χώρο.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μείνει επί διήμερο στη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, διότι δεν μπορεί να βγει το προεκλογικό πρόγραμμα των ευρωεκλογών κι έτσι την Πέμπτη 23 του μήνα θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Αθηνών.

Στη Θεσσαλονίκη δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εκδήλωση του λιμανιού, επειδή είναι η τελευταία εντύπωση που θα σχηματιστεί στον κόσμο πριν την κάλπη. Και η μάχη των εντυπώσεων είναι σημαντική.

Επίσης, στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να υπάρξει και ειδική αναφορά στη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Ταχιάου για το Δήμο Θεσσαλονίκης, ως επίσημου υποψηφίου του κόμματος και ως προσωπικής επιλογής του κ. Μητσοτάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ