Skip to main content

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Viking Sky - Το πρώτο για το 2022(φωτο+vid)

Το Viking Sky, της εταιρείας Viking Cruises, εγκαινιάζει τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για φέτος, σήμερα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Ποδαρικό στις φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έκανε το εμβληματικό πλοίο Viking Sky, το οποίο και έδεσε λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί.

Οι τουρίστες αποβιβάστηκαν ήδη από το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο για μια βόλτα στην αγορά της Θεσσαλονίκης και να γευτούν την τοπική κουζίνα καθώς το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει στις 10 το βράδυ για το Κουσάντασι της Τουρκίας. Προηγούμενη στάση του ήταν το λιμάνι του Βόλου.

Το Viking Sky, της εταιρείας Viking Cruises, εγκαινιάζει τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για εφέτος, σήμερα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Σημειώνεται πως για το 2022, η ΟΛΘ Α.Ε. έχει ήδη 55 επιβεβαιωμένες αφίξεις κρουαζιέρας, από 11 διαφορετικές εταιρείες και 15 διαφορετικά κρουαζιερόπλοια.

Υπενθυμίζεται πως η έναρξη της σεζόν της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε επισήμως από τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.