Skip to main content

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου

O βετεράνος ποδοσφαιριστής συζήτησε με τον υπουργό Επικρατείας για τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνάντηση με τον βετεράνο παίκτη της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας, Ντέμη Νικολαΐδη, πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζητώντας για τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημειώνεται ωστόσο πως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η επίσκεψη του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ αφορά την αποστολή της κυβέρνησης με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας στη Νιόν για τις συζητήσεις με UEFA-FIFA ενώ αναμένεται ο κ. Γεραπετρίτης να έχει και άλλες συναντήσεις με άτομα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας ώστε να διαμορφώσει τη σύνθεση της αντιπροσωπείας που θα μεταβεί στην Ελβετία.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει από το βήμα της Βουλής για τη δημιουργία ενός μνημονίου επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου υπό την αυστηρή εποπτεία των δύο ομοσπονδιών του αθλήματος ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ποδοσφαιρικό «Grexit» εφόσον οι παράγοντες δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της κυβέρνησης και των UEFA-FIFA.