Skip to main content

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Άρη βάζουν οι Άγγλοι τον Ανσαριφάρντ

Ο Ιρανός πρώην στράικερ του Ολυμπιακού είναι φευγάτος από τη Νότιγχαμ και η αγγλική πιάτσα τον συμπεριλαμβάνει στην «κιτρινόμαυρη» μετεγγραφική λίστα.

Τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που είναι φευγάτος από την Νότιγχαμ Φόρεστ βάζουν από την αγγλική πιάτσα στη μετεγγραφική λίστα του Άρη ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το «SDNA», μπορεί ο 28χρονος Ιρανός στράικερ να σημείωσε το παρθενικό γκολ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδος στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Χαλ Σίτι, ωστόσο αυτό δεν φτάνει από μόνο του για να τον καθιερώσει στην ενδεκάδα, ούτε όμως και στο ρόστερ του κλαμπ.

Το καλοκαίρι είναι κοντά και παρά το γεγονός πως ο πρώην φορ του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νότιγχαμ μέχρι το 2020 (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο) πολύ δύσκολα θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Φόρεστ.

Ο κόουτς Μάρτιν Ο΄Νιλ κάθε άλλο παρά δείχνει να καίγεται για την παραμονή του Ιρανού επιθετικού ενώ και ο αθλητής επί των ημερών της θητείας του στη Νότιγχαμ, δεν κατάφερε να πάρει το χρόνο συμμετοχής που ήθελε και περίμενε όταν μετακόμιζε στο Νησί.

Η αλήθεια είναι πως πέρασε δύο μήνες ταλαιπωρίας μέχρι ωσότου εκδοθεί η άδεια εργασίας που άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του από τους Πειραιώτες στην Νότιγχαμ κι αυτή η καθυστέρηση τον πήγε πολύ πίσω από αγωνιστικής πλευράς.

Ο πρώην τεχνικός της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα δεν πόνταρε πάνω του, ενώ το ίδιο συμβαίνει λίγο έως πολύ και με τον Ο΄Νιλ στον πάγκο.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που στην αγγλική πιάτσα των ατζέντηδων έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εσχάτως το σενάριο της επιστροφής του Ιρανού φορ το προσεχές καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ κυμαίνονται στις 500.000 ευρώ ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έπαψε να συνεργάζεται με τον αντζέντη Ρέζα Φαζέλι που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιώνιου το καλοκαίρι του 2015 και αποτελούσε μέχρι πρότινος τον εκπρόσωπό του.