Skip to main content

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου ο Καρέλης

Οι Περιστεριώτες κατόπιν επιθυμίας του Γιάννη Αναστασίου προσπαθούν να βρουν φόρμουλα απόκτησης του 27χρονου Κρητικού στράικερ από την Γκενκ.

Την περίπτωση του Νίκου Καρέλη φέρεται να εξετάζει ο Ατρόμητος μετά από επιθυμία του νέου του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Κρητικός επιθετικός που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι στον ΠΑΟΚ από την Γκενκ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη βελγική ομάδα που δεν επιθυμεί την παραμονή του και ενδεχομένως να τον αποδέσμευε ωστόσο το πρόβλημα είναι οι ετήσιες απολαβές του καθώς προβλέπεται να εισπράξει 600.000 ευρώ την επόμενη σεζόν.

Το συγκεκριμένο ποσό ωστόσο είναι αδύνατο να το βρει στους Περιστεριώτες που αναμένεται να προσεγγίσουν την πρωταθλήτρια Βελγίου με στόχο να υπάρξει από κοινού συνεργασία για την κάλυψη του συμβολαίου του δυναμικού στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρέλης τελείωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος μόλις 11 φορές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σκοράροντας 3 φορές στο κύπελλο και κατέκτησε το νταμπλ ενώ κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί επιτυχημένα με τον κ. Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.