Skip to main content

Στο μνημόσυνο των Τεμπών ο Σαββίδης: Να φέρουμε το πρωτάθλημα εδώ(vid)

«Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ», είπε Ιβάν Σαββίδης

Δεκεαννέα χρόνια συμπληρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη (4/10) από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 6 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και πολλοί οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, μετά το τέλος του μνημόσυνου, μίλησε αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που έγινε πριν από 19 χρόνια και, μεταξύ άλλων, στάθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνάει τους έξι οπαδούς του Δικεφάλου.

Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του αν επιτευχθεί ο φετινός στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος ο τίτλος μαζί με τους παίκτες να έρθει στα Τέμπη και να είναι αφιερωμένος στους έξι αδικοχαμένους φίλους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν, έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι φέρνουμε επιτυχίες και να τις αφιερώνουμε σε αυτούς. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

Πρόσθεσε για το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Πηγή βίντεο: sdna.gr