Skip to main content

Στο Νταβός σήμερα και αύριο ο Παπανδρέου

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Νταβός θα συμμετάσχει σήμερα, Πέμπτη, και αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Νταβός θα συμμετάσχει σήμερα, Πέμπτη, και αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν. Συνάντηση θα έχουν το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο ο Δ. Δρούτσας και ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η συνάντηση των δυο πρωθυπουργών θα πραγματοποιηθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την αποστολή της απαντητικής επιστολής Παπανδρέου προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, η οποία έγινε ευνοϊκά δεκτή στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Νταβός, καθώς και των επαφών Δρούτσα - Νταβούτογλου, να προετοιμαστεί το έδαφος για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, ο Δ. Δρούτσας θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον, όπου θα έχει συνάντηση με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Σε αυτή τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί η ημερομηνία επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.