Skip to main content

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Δανιηλίδης-Τι δήλωσε στη Voria για τα επεισόδια

Ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ παρακολούθησε δια ζώσης το παιχνίδι με την ΑΕΚ και περιγράφει τα όσα συνέβησαν στην Καλογρέζα.

Το «παρών» στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που τελείωσε με το ισόπαλο 1-1 και σημαδεύτηκε από επεισόδια μετά τη λήξη έδωσε και ο Σίμος Δανιηλίδης.

Ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών και γνωστός υποστηρικτής των «ασπρόμαυρων» που βρέθηκε στην εστία έντασης ανάμεσα στους οπαδούς της «Ένωσης» και τους επισήμους του ΠΑΟΚ, μιλά στη Voria.gr για όλα όσα εκτυλίχθηκαν απόψε το βράδυ στην Καλογρέζα.

«Γύρω στα 50-60, 100 ακραίοι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν μπορούσα να υπολογίσω ακριβώς πάνω στην ένταση, ξεκίνησαν μια αναίτια επίθεση προς τους επισήμους του ΠΑΟΚ, περίπου 10-15 στον αριθμό μετά το γκολ που πέτυχε ο Μαουρίσιο», δηλώνει ο κ. Δανιηλίδης και συνεχίζει «Εμείς πανηγυρίσαμε όπως είναι φυσιολογικό το γκολ της ομάδας μας στις σουίτες χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν, είναι ψέματα τα όσα λέγονται για προκλήσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να μας βρίζουν, να κάνουν χειρονομίες και να μας πετούν μπουκάλια, ενώ μάλιστα δεν υπήρχε –ενώ θα έπρεπε- ισχυρή αστυνόμευση γύρω από τους δύο αίθουσες των επισήμων».

Ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών αποχώρησε από το γήπεδο μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, γύρω στις 22:30 και συμπληρώνει «Η αστυνομία προσκλήθηκε στο σημείο της έντασης όταν η επίθεση έγινε γενικευμένη. Έφυγα από το ΟΑΚΑ και μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση τα μάρμαρα που είδα έξω από αυτό. Τεράστια κομμάτια που θα μπορούσαν να σκοτώσουν άνθρωπο αν τα έτρωγε κανείς στο κεφάλι. Τι θα γινόταν δηλαδή αν υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο; Δεν μπορώ να το φανταστώ και είναι κρίμα γιατί πλέον στην Τούμπα έχουν παρθεί μέτρα και το γήπεδο είναι εκκλησία».

Τέλος ο Σίμος Δανιηλίδης έκανε το δικό του σχόλιο για την ισόπαλη αναμέτρηση στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

«Είναι κρίμα ένα τέτοιο όμορφο παιχνίδι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όπου μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχε σκληρές φάσεις αλλά ήταν σε αθλητικά πλαίσια χωρίς να ξεφύγει, να σημαδεύεται από τέτοια γεγονότα. Αν δεν έμενε με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε, συνεχίζει αήττητος και φέτος ήρθε η ώρα να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και ειδικά οι θερμοκέφαλοι ότι δικαιούνται οι φίλαθλοι να βλέπουν τις ομάδες τους παντού, εντός και εκτός έδρας χωρίς τέτοια συμβάντα. Απευθύνω έκκληση και εγώ ως δήμαρχος Νεάπολης προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να δείξουν την ανάλογη συμπεριφορά όπως αρμόζει στον σύλλογο πλέον την επόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό για να τον κερδίσουμε και να πάμε στο +9. Ήρθε η ώρα να εξανθρωπιστούμε επιτέλους!».